Projecten

TLS vraagt volledig door naar de wensen en eisen voor de realisatie van een palletwikkelaar. Zo weten we hoe het project ingericht moet worden. De inkoopafdeling, planning, verkoopafdeling en de projectleider zitten samen met de elektrisch-, mechanisch-, en software engineers om de werkzaamheden en deadlines met elkaar af te stemmen. Door de samenwerking tussen de engineers overlappen tekeningen elkaar perfect. Hierdoor ontwikkelen we iedere machine geheel op maat.

TLS werkt met één vast aansturingsprogramma, waardoor al onze expertise gericht kan worden op de doorontwikkeling van deze software. Na het opbouwen wordt er als slotstuk een FAT (Factory Acceptance Test) uitgevoerd alvorens de machine wordt uitgeleverd door onze service engineers. De machine wordt na de FAT geplaatst op locatie en uitvoerig besproken met de operators.

Vragen over onze dienstverlening of producten?

+31 (0) 850 494 900 Stuur ons een bericht
69204_0056

Ombouw borstwikkelaar voor Hak Giessen

De samenwerking tussen TLS en Hak Giessen houdt al vele jaren stand. Deze samenwerking verloopt voor beide partijen prima en dat was de reden dat Hak Giessen voor een derde Borst-machine van TLS koos, oud en vertrouwd.

In het verleden heeft Borst twee machines geplaatst op locatie bij Hak.

Modulaire wikkelaar voor Scelta B.V.

TLS levert een Borst P2100 compleet met een modulair systeem. Dat wil zeggen dat vele onderdelen uitwisselbaar zijn met diverse modellen. Daarnaast is het veiligheidsniveau verhoogd door middel van extra lichtschermen. Samen is er gezorgd voor de juiste oplossing!

Ombouw bij Ardo
P2500 Twin

Ardo B.V. te Zundert klopte bij TLS aan voor een zo gehete ombouw. Zij hadden een Borst P2500 staan. Echter voldeed deze niet meer aan de nodige capaciteit, die omhoog was gegaan. Ook was er geen plaats voor een extra machine. Hierdoor is er een dubbele arm toegepast op de huidige Borst P2500, welke nu een capaciteit waarborgt van maar liefst 90 pallets per uur.

Sluiten